Plato Cafe & Bistro (裕民坊YM²)

2024-07-22 421 瀏覽
今日同阿女 仲有朋友仔一齊去街行下朋友話想食西餐 我地就去裕民坊到求其搵間食出面係好椰林樹影feel~🌴餐廳唔算好多位置 但坐得都好舒適🛋️兩大兩細坐係較口位 好貼心拎埋bb凳比我地我地嗌左兩個lunch set再加兩個甜品🍨每個lunch set都有餐湯或沙律🥗我嗌左杯冰果茶係唔洗額外加錢🍹我嗌左杯冰果茶係唔洗額外加錢🍹炭燒雞扒評分:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️估唔到呢個雞扒係咁好食😋煎到脆邊,配埋天多利醬真係好夾好好食好惹味啊~意粉軟硬適中,仲要有淡淡嘅蒜油香味,阿女好鍾意食😝西班牙黑毛豬鞍評分:⭐️⭐️⭐️⭐️黑毛豬鞍配左個蘋果蓉酸酸甜甜咁好開胃,好啱夏天食啊呢個主食,不過黑毛豬鞍就有啲韌自家製麻糬Tiramisu評分:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️超特別嘅一個Tiramisu😍第一次食有埋麻糬係入面嘅Tiramisu😆真係好煙靭好好食,淡淡嘅酒香味配埋咖啡齒頰留香竹炭麻糬千層酥盒子蛋糕評分:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️嘩呢個又係好驚喜😳千層好酥脆,夾雜左麻糬配埋面頭嘅雪糕食真係一流🤤
今日同阿女 仲有朋友仔一齊去街行下
朋友話想食西餐 我地就去裕民坊到求其搵間食