2011-10-18 9 瀏覽
係openrice 見到咁多人去食,又話好食,於是同女朋友一齊去試下,食落又唔錯喎。7點去到丼丼屋,唔駛等位直入坐低。睇下個menu,個價錢都幾合理啦,所以叫野食都冇乜點理會價錢。我地叫左:雜菜天婦羅島冬,煎蛋卷,芝麻雞翼,滑蛋豬扒飯(+$15套餐)首先係煎蛋卷,如果撇除蛋卷上類似柚子的物體會好好食,但一齊食....個味道會怪怪地....跟住係芝麻雞翼,外表好脆。呢個雜菜天婦羅有洋蔥,青椒,冬菇同蘿蔔(仲有一樣唔係記得係乜),外型ok,但我覺得一般啦,女朋友就話烏冬一流,好食過出面的。呢個係加左$15 變套餐的,多左麵豉湯,黃蘿蔔,沙律同牛蒡小食附加個d野ok la, 不過不失,同埋我唔食牛蒡...所以唔知呢個點...希望佢個小食會有揀會好d個滑蛋豬扒飯就好好食,炸豬扒個水準泊得住出邊炸野專門店的level!!!!但我覺得呢個炸豬扒配咖喱會好食d,所以下次一定要試咖喱埋單就大約$200,唔太記得實數總結黎講都好好食,會再去幫襯佢!!!
7點去到丼丼屋,唔駛等位直入坐低。
煎蛋卷,但佢上面的柚子就令到成個feel一般
芝麻雞翼
跟住係芝麻雞翼,外表好脆。
雜菜天婦羅烏冬
滑蛋豬扒飯
但我覺得呢個炸豬扒配咖喱會好食d,所以下次一定要試咖喱

埋單就大約$200,唔太記得實數
總結黎講都好好食,會再去幫襯佢!!!
2011-10-13
雜菜天婦羅烏冬