2010-06-20 11 瀏覽
今次第一次黎呢到食lunch, 不過佢地啲午餐成日都轉, 上次睇到有pama ham食, 但今日冇, 我地試左蕃茄雞柳意粉, 白汁磨菇意粉, 牛柳粒焗飯, 每份午餐跟餐湯,甜品同飲品, 如果唔會飲湯可加$10轉沙律, 我地要左一個凱撒沙律凱撒沙律 - 跟餐要加$10, 叫左黎試下, 沙律好新鮮, 唯獨麵包粒好硬一啲都唔脆, 好似放左好耐咁餐湯 - 今日係雜菜湯, 唔知佢係咪會經常轉湯款, 味道唔錯, 類似羅餸湯咁, 帶點酸蕃茄雞柳意粉 - 賣相唔錯, 感覺份糧好似少左啲, 但食完都有飽肚感覺, 雖然話係蕃茄雞柳意, 蕃茄只係個汁, 雞柳唔算多, 仲有啲磨菇添, 意粉口感唔錯白汁磨菇意粉 - 賣相唔錯, 好多磨菇配埋白汁加意粉, 幾好牛柳粒焗飯 - 份量太少啦, 賣相都麻麻地, 食落就更加差, 同意粉相比, 喺呢到食意粉好過食飯囉朱古力蛋糕 - 跟餐送既甜品, 好好食, 面層有啲脆再加左啲朱古力汁, 食晒成件都唔覺好漏凍咖啡同熱咖啡 - 熱咖啡都好大杯, 凍咖啡就差唔多份量, 咖啡味道呢到真係幾好飲, 雖然佢上枱時係齋啡一杯, 自己再落奶同糖水, 可能啲咖啡豆靚野黎啦, 所以就算自己溝到

凍咖啡同熱咖啡 - 熱咖啡都好大杯, 凍咖啡就差唔多份量, 咖啡味道呢到真係幾好飲, 雖然佢上枱時係齋啡一杯, 自己再落奶同糖水, 可能啲咖啡豆靚野黎啦, 所以就算自己溝到幾差都好, 都咁好飲

其實呢到食午餐都貴家, 最低消費都$58起, 仲要加一喎! 不過我見多數人lunch黎呢到都係食意粉多, 有啲鬼佬黎只係飲杯咖啡就走, 總括黎講呢到都唔係太差既!
跟餐轉沙律要加$10
餐湯