今日(16-7-2007 Sun)又可以自己一個食早餐,食咩好呢?白粥油炸鬼?好油膩.茶餐廳o既西式早餐,呢o度又唔算抵食.上海麵?又唔想食啲咁熱辣辣o既o野.唉!就麥當勞吧,橫豎又好耐冇食佢o既薯餅.o黎到,唔想食熱香餅呢樣o野,於是叫個五號餐,豬柳扭扭粉,薯餅同朱古力.畀完錢.,只欠扭扭粉,收銀叫我坐低先,一陣會拎o黎.OK.於是攪好杯朱古力先,冇十成滿,大概有八成只因泡沫太多吧,算啦,麥當勞係咁唔老實o架喇.先食薯餅,顏色冇以前咁深,食落,味道同口感同以前一樣,冇進冇退,食o左幾啖,女經理奉住碗扭扭粉搵到o黎喇.打開,份量係個碗o既一半,有一件豬柳之餘亦有一個全熟o既太陽蛋,又有好多雜菜粒.雜菜粒o既粟米同青豆唔夠淋,粟米亦唔夠甜,唔好食.扭扭粉亦唔夠淋,不過又淋過佢o地o既.豬柳同太陽蛋都係一般水準.不過個湯就可以讚吓,冇咩油.食完都唔覺油膩.味道方面,開頭未食豬柳前,覺得好淡,要落鹽,但當食o左有少少黑椒o既豬柳後,就覺得o岩o岩好咯.飲埋杯熱朱古力,覺得甜o左啲.服務:唔錯,好好禮貌.環境:開頭一入o黎覺得冷氣涼o左啲,不過一食o野就覺得唔涼而且係偏暖.

雜菜粒o既粟米同青豆唔夠淋,粟米亦唔夠甜,唔好食.
扭扭粉亦唔夠淋,不過又淋過佢o地o既.

飲埋杯熱朱古力,覺得甜o左啲.

服務:
唔錯,好好禮貌.

環境: