3天前
成日見到呢間餐廳大排長龍,今日同老公就黎幫襯!我地分別叫左和牛漢堡排2個+和牛芝士漢堡排1個套餐同埋(蘑菇1芝士1和牛1)混搭漢堡套餐幾特別!店員會先將漢堡表面煎至5分熟,再放到我地面前慢慢加熱,咁我就可以根據個人喜好而烹煮漢堡排嘅生熟程度🌸和牛漢堡排入口牛肉味濃郁,仍然好juicy,配埋雞蛋同埋白飯一齊食🌸和牛芝士漢幾有驚喜,因為店員會喺漢堡扒上面刨2種唔同嘅車打芝士,灑滿芝士絲,好邪惡,芝士味好濃郁,同漢堡排味道勁夾!啱哂我呢個芝士控🌸蘑菇漢堡排(期間限定)漢堡排上鋪滿蘑菇。蘑菇醬汁慢慢滲入左漢堡扒入面,鹹鹹香香🌸最值得讚賞嘅係,西蘭花、白飯同埋蜆肉湯都係任添,性價比真係好高!蜆肉湯熱辣辣,味噌味濃,蜆肉都好鮮甜,湯入面仲有紫菜同埋豆腐👍🏻餐廳座位係Bar枱形式,大家都可以近距離睇到廚師烹調漢堡扒嘅過程!最欣賞嘅係餐廳提供好多款嘅特製醬汁:燒肉醬、洋蔥醬、奧羅拉醬、胡椒鹽、蒜香辣椒醬、沙茶醬…..等等!