2021-05-04
今次已經係我第二次黎呢間日本餐廳喇☺️☺️上次黎嘅時候係lunch~ 食左個lunch set~可以自選10件壽司🍣覺得好唔錯!今日放工好攰冇咩胃口,男主角又想食日本野,就介紹佢黎試吓~ 7:00到達,入面full house等左半個鐘左右終於有位(店入面都有位比你坐住等)店員話做鮨廷會員,order dinner omakase, enjoy 15% off!只需即場提供電話號碼,就可即時成為會員! 呢個着數聽落幾吸引,但係因為我真係唔肚餓嘅關係所以都冇做到佢哋會員,留番下次先~所有壽司都係師傅即刻係你面前製作,非常新鮮~仲有好多時令野食比你揀我只係食左一件中拖羅、鰻魚同一件牡丹蝦刺身😂中拖羅真係好抵食!刺身又厚又香!師傅仲好貼心咁加左豉油同wasabi~ jeng!!其實佢呢度嘅大拖羅都超級之正!但係因為我真係冇乜胃口嘅關係 頂唔順咁肥膩嘅嘢,所以今次冇order🥲🥲🥲鰻魚就還好~赤蝦都掂呀!新鮮彈牙!炙刺身丼Presentation okay.. 而且可以見到件件刺身都非常之厚切!性價比高!所有刺身都係一邊輕輕火炙左!一件刺身 2個口感2個人都係$367好平呀!下次lunch會再嚟食
所有壽司都係師傅即刻係你面前製作,非常新鮮~
仲有好多時令野食比你揀
我只係食左一件中拖羅、鰻魚同一件牡丹蝦刺身😂
中拖羅真係好抵食!刺身又厚又香!
師傅仲好貼心咁加左豉油同wasabi~ jeng!!
鰻魚就還好~
赤蝦都掂呀!新鮮彈牙!
炙刺身丼
所有刺身都係一邊輕輕火炙左!一件刺身 2個口感
2個人都係$367好平呀!
下次lunch會再嚟食🤤🤤🤤