2024-06-13
旺角一向人流如織,地方繁華。你可能會諗,我咁多次嚟旺角,邊有我未試過嘅? 揭曉,HeSheEat呀🤩。我發現喺西式飲食世界,仲有更多我未曾嚐試過嘅美食等緊我😍。入面嘅選擇多到就算你食得再多,都試唔晒☺️。就嚟講下最香口嘅 📍和風大蝦🦐牛油果沙律📍啦,先係脆口嘅大蝦🦐,跟住係Creamy嘅牛油果🥑,個口感好正又脆又軟🤗。緊接嘅就係 📍炸蝦天婦羅🍤配青檸蛋黄醬📍,炸得啖啖金黃,再配上酸酸甜甜嘅青檸蛋黄醬💥🤯。餐單上,我見到其中一個主食, 📍香煎帶子🐚黑松露忌廉燴扁意粉🍝📍,佢嘅口感層次感好豐富。帶子嘅口感與黑松露嘅香味完全,我食得好滿足😋。我點左杯 📍提拉米蘇🍮牛奶咖啡☕📍,佢哋嘅咖啡香,配上牛奶嘅絕配😌。最後,我點咗個 📍士多啤梨🍓芝士餅特濃5.0牛乳🥛軟雪糕芭菲📍。如果你想試新嘢,又或者你已經試晒旺角所有Restaurant,你一定要嚟HeSheEat一試🍽️。
我發現喺西式飲食世界,仲有更多我未曾嚐試過嘅美食等緊我😍。入面嘅選擇多到就算你食得再多,都試唔晒☺️。 就嚟講下最香口嘅 📍和風大蝦🦐牛油果沙律📍啦,先係脆口嘅大蝦🦐,跟住係Creamy嘅牛油果🥑,個口感好正又脆又軟🤗。