2023-09-30 426 瀏覽
原先唔係打算食呢間,不過想食嗰間又永遠未有開門嘅跡象,其實好明顯個朋友係鍾情呢間多啲,裝修超簡單黑白配木凳,就係鍾意佢簡約每次都想試啲新嘢其實我哋差唔多試勻晒佢早餐嘅款式,今次揀咗Parma ham ,蕃茄沙律煎雙蛋配sourdough (之前都提過佢嘅sourdough 太硬身,所以原先諗住想改做牛奶toast, 可惜唔可以)😮‍💨如果可以彈性啲就好啦,唔係話佢個sourdough 唔好味~~)另外要一份健康啲嘅已經成為咗自己慣例, 見佢除咗Yogurt之外有另一款smoothie , 膽粗粗試一試,原來真係好似平時我哋飲品叫沙冰咁味道係唔錯嘅,只不過係Yogurt變咗沙冰不過晨早流流食沙冰又好似有啲怪🫤咖啡唔使講啦,佢哋咁專業每次你飲咗乜嘢咖啡豆佢都會除咖啡附送一張介紹卡仔我哋梗係睇唔明啦不過欣賞佢哋嘅專業,仲話學人開Cafe,咩豆咩烘焙技巧都唔識🫣

Parma Ham蕃茄沙律配sourdough