2019-11-04 799 瀏覽
10月31日halloween唔外出好似好boring,近近地就去旺角嘅Mini Club過下節目氣氛就算,點知無氣氛仲要等到兔子一肚氣!話說8點入去坐嘅時候,成間店都無1/3人,晚餐時間來說真係好少人。不過兔子都明旺角黑夜係比較亂,大家都唔敢亂出街。好啦,見人少少應該好快有得食啦!點知除左啤酒同花生外(happy hour做買一送一),兔子叫嘅炸雞同烤雞泡魚乾,仲有德國腸,竟然,係8點50分我都仲係一樣都見唔到!到我真係頂唔順問下發生咩事嘅時候,佢先上第一份嘅炸雞...好啦,食左先再講啦,都好餓啦...個薯條係熱嘅,但係...OMG點解係凍嫁?!兔子等左成個鐘,最後竟然係食凍雞...我接受唔到!過多10分鐘左右,再上埋個雞泡魚乾拼魷魚乾...問題又黎啦,又係凍嫁!完全唔明呢個有無需要咁耐時間先上呢?最後去到9點25分,德國腸都係無出現。兔子嘅耐性已經用完,我決定埋單走人。無人嘅情況下等咁耐,仲要d食物係凍嘅!!!雖然waiter哥哥仔係有禮嘅,但兔子都真係唔會再幫襯。Once and never.

Once and never.

2019-10-31