2019-02-18
見離上機前都仲有時間,諗住搵間坐得舒服啲既茶樓可以坐耐啲,不過無諗過呢度啲服務會咁慢,最後我地去到閘口已經開始上機。間茶樓明明個場坐唔滿,都係一半左右,我地被安排坐到最入,然後要等成10幾分鐘先有人過黎擺位,問我地飲咩茶,叫左餸之後都要等成20分鐘。😥叫左個蕃茄炒蛋,甜甜酸酸,幾好送飯,佢話係有機蕃茄喎!咁又可以收貴你幾蚊~脆皮牛坑腩,外層包住炸漿,都炸得幾香脆,入面既牛腩都幾「淋」幾入味,外脆內軟,呢個菜又幾得意,咁食牛腩都係第一次,係好食既!竹笙上素卷,竹笙入面釀左啲木耳、金菇、蘿蔔絲等等,清清地, 都ok~ 但擺盤就樣衰左啲,好似求其pat上去咁!啲杞子同毛豆想點呢?食完叫埋單又用左兩個字,比左張咭佢等佢拎反黎簽又兩個字!其實樓面如果咁唔夠人,點解唔請多啲?好彩我地時間預鬆左咋!🤦🏻♀️其實食物同態度都ok 既,係貴左啲同慢囉🤷🏻♀️
其實食物同態度都ok 既,係貴左啲同慢囉🤷🏻♀️