2023-06-14
其實食過3-4次,個炒蛋同熱奶茶係好味嘅(但記得檸類產品佢地係出檸汁無得篤檸檬的)。樓面姐姐都大致上有禮,不過好多時都唔係好幫到手。戲肉係星期六早上想食個快茶記早餐,又想飲奶茶,等位都等咗一陣,唔叫耐,之後自助落單,都無事。。。等等等等等,15分鐘嚟咗個多士加蛋先,水吧應該有啲冧檔,再多10分鐘有野飲,但等足30分鐘碗麵都未到,而我又食咗佢嘅蛋同飲咗2啖野,走又唔係,但見住佢無。停。過。出熊貓個啲單,個人就有啲嬲,即係啲車手會鬧你地你地就出單先,我呢啲坐咗係你舖頭就可以唔理住?行埋去出餐位講,啲阿姐開始唔好語氣同廚房講「人地話等咗半個鐘呀你出餐啦」之後我隔離檯遲我20分鐘到嘅麥皮都到咗之後我就收咗碗浸咗30秒嘅福麵,加雞碎粒嘅雞件其實三四十蚊唔會預食咩好味到飛天嘅野,但係阿廚房要發爛渣唔係咁樣呀?我不如行多2步去第2啲茶記食啦。當然一個post唔代表啲咩,但個日我見唔係得我一個等咁耐而大家都好奇怪發生咩事
之後我隔離檯遲我20分鐘到嘅麥皮都到咗
之後我就收咗碗浸咗30秒嘅福麵,加雞碎粒嘅雞件