餐廳: 譚仔三哥米線 (沙田廣場)
資訊:

2020-05-29 302 瀏覽
第一篇食評獻給呢間,沙田都冇乜好選擇,呢間嘢都幫襯左好多年。下午五點幾,同呀媽諗住好耐冇幫襯所以去食難得環境清靜,呢個時間少好多人,一坐低已經諗好食咩 可以落單第一位員工幫另一枱客落完單 我見咁近 就叫佢過嚟落單啦 點知佢要我等等 但佢又唔係忙緊等左幾分鐘 見佢冇左回事 唔記得咗過番嚟咁就叫第二個啦,重複情況又岀現,遲我哋入嚟既食客都已經落左單,我叫第二位員工落單,佢又叫我等等谷氣之下 走人唔食!想請問我想落單食碗米線姐 要等到何年何月何日?仲要非繁忙時間 客都係幾枱人 點解可以咁差?想問冇乜客都要等 想落單都要等 如此簡單嘅嘢都要等。如果係繁忙時間我一定體諒,問題係冇乜客 好靜 都要等
下午五點幾,同呀媽諗住好耐冇幫襯所以去食
難得環境清靜,呢個時間少好多人,
一坐低已經諗好食咩 可以落單
等左幾分鐘 見佢冇左回事 唔記得咗過番嚟
谷氣之下 走人唔食!
想請問我想落單食碗米線姐 要等到何年何月何日?
仲要非繁忙時間 客都係幾枱人 點解可以咁差?
2020-05-29
下午茶