2018-01-13
老公話今晚想食扒, 好啦, 佢話想試呢間, 咁就去啦! 不過冇諗過要等成個鐘囉...(好彩阿仔訓緊覺叉電, 起身餵佢食完粥之後唔係等左好耐)店舖其實好細間, 枱與枱之間都拍得好貼, 其實冇乜私隱度, 難怪要等咁耐既...呢間店好適合有選擇困難症既客人, 因為佢都冇乜選擇俾你諗得耐, 冇錯, 就只係得兩款食物俾你揀. 點餐後, 先黎一個餐湯, 味道唔錯! 好濃郁的忌廉菇湯! 之後職員就為我地加薯條, 呢度係可以任食薯條架! 質素不比M記差! 呢個煎pan就係用黎裝薯條用!牛黎喇! 呢個係$188價錢, 牛扒下有一舊薯蓉墊住, 牛扒肉質好嫰滑, 而且有牛味, 唔會太UN, 生熟度適中. 墊底既薯蓉也好好味! 好夠咸, 而且好軟滑.另一塊牛扒, 百零蚊的價錢, 質素合理吧! 當然冇$188咁好食, 但都算可接受!(店內壁燈)
冇錯, 就只係得兩款食物俾你揀.
(店內壁燈)