(非會員)
2005-05-03 38 瀏覽
0係荃灣搵食咁耐, 都未黎過呢間度食野, 今日就同屋企人黎試下.一坐低就叫左半隻鹽焗雞, 白果豬肚湯, 椒鹽白飯魚同菜。等等等, 等左50分鐘, d野食都仲未黎, 吹d伙記, 又係愛理不理, 點知隔黎, 遲我地好多先叫野食, 又係叫白果豬肚湯, 竟然黎先過我地, 除左我地呢, 其他食客都開始唔耐煩, 原來有一等左1個鐘碟炸大腸都未黎。講返d野食, 可能我自己唔鐘意白果味, 對個白果豬肚湯無咩意見, 不過屋企人就覺得好好味, 白果亦都煲得好淋, 鹽焗雞真係好好食, 好滑, 媽媽話係黃油雞, 所以好味好多, 椒鹽白飯魚就好普通, 一般水準。埋單27x, 都幾合理, 但係野食只係食左半個鐘, 等左成個鐘, 對我黎講就幾難接受喇。