餐廳: 韓樂 (美林商場)
資訊:

2024-02-27 265 瀏覽
我係閒日早餐時段都未完嘅時候去嘅,當時入座率都未夠一半,所以我諗住石鍋飯應該預15分鐘整應該ok。點知等咗20分鐘都未到,但又見遲我10分鐘入場嘅人,同我嗌同一樣餐,竟然送咗比佢先。咁我就叫侍應幫手跟一跟,睇下有冇漏單。之後又等多咗10幾分鐘,中間又見到幾個遲過我入但一樣餐嘅人,竟然有飯先。我就舉手諗住叫侍應幫手再跟下。舉咗10分鐘都冇人應,我就直頭行出去,叫佢跟,點知佢話而家先開始整,勁嬲。漏單唔緊要,但我叫你跟過,你都冇跟到,繼續漏?仲要整咗好多個一模一樣嘅飯,送去遲我10-20分鐘入座嘅人度,但又唔比等咗超過半個鐘嘅我?以後唔會再食。