2020-10-28
👉🏻egg salad with tonkatsu and farmer’s bread🐷💲78👉🏻sweet potato cheesecake🍠💲48👉🏻Americano (hot, nutty blend) ☕️💲37👉🏻superior uji matcha latte 🍵💲48〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️何文田呢啲地方真係唔揸車都唔得 地鐵站勁遠勁唔方便 呢間cafe係正條可以泊車嘅街🥰(勁好彩我啱啱好係抄牌嘅下一分鐘先過時🤪)呢間cafe白灰色 簡單得嚟幾有格調Cafe來講佢嘅嘢食選擇都幾多 又有沙律又有甜品又有正餐 叫咗個炸豬扒open sandwich賣相超吸引😋不過我覺得個蛋沙律太乾 應該加多少少沙律醬 炸豬扒炸得幾好不過肉質唔夠層次 炸豬扒底層有少少沙律醬 我就覺得佢多得滯搞到個包有少少太濕 覺得個炸豬扒如果加返少少醬汁應該會好食啲紫薯污泥芝士蛋糕勁好食🥰杯咖啡都幾好飲好nutty不過間Cafe太凍啦 杯咖啡擺咗一陣就凍哂🤣間Cafe都好光猛 有張大枱所以都有人嚟做嘢㗎🤣〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️Five To One (何文田)📍何文田勝利道6號地舖
👉🏻sweet potato cheesecake🍠💲48
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
間Cafe都好光猛 有張大枱所以都有人嚟做嘢㗎🤣
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
Five To One (何文田)
📍何文田勝利道6號地舖