招聘中
$17,000-$19,000
月薪 (面議)

Potluck Eatery

2024-08-12 323 瀏覽
簡約舒適之《Potluck Eatery》上年生日朋友同過我黎呢間餐廳,今年再接再厲多過次,餐廳風板簡約,裝修以木系為主,燈光暗暗地,幾有氣氛,餐廳環境用左木系設計,台與台之間有距離,私隱度十足,是日餐湯 + 麵包:餐湯係忌廉薯仔湯,薯仔打蓉,入口口感幼滑,好香洋蔥同薯仔味道,配上蒜蓉包,感覺不錯。脆炸魷魚:魷魚一條條好長,外酥內嫩,口感非常好,墨魚汁稀杰度調中,配上炸魷魚入口,十分有風味。手搖秘制醬汁海鮮拼盤 (Set for 2):餐廳用既係波士頓龍蝦,份量都幾大隻,肉質爽彈,蝦龍頭好多蝦膏,其他海鮮仲有蜆、青口、大蝦、八爪魚,全部都好鮮味,而秘制蕃茄醬汁令海鮮拼盤味道層次更提升,配菜粟米有薯仔,海鮮set跟2杯白酒。煙三文魚意大利黑醋沙律:沙律菜新鮮翠綠,口感豐富,煙三文魚少少煙燻味配上沙律菜的,味道清新,而沙律黑醋酸酸甜甜,令人開胃。總結環境好舒服,可以同朋友慢慢傾計。
簡約舒適之《Potluck Eatery》

是日餐湯 + 麵包:

總結環境好舒服,可以同朋友慢慢傾計。
2024-08-05