2023-08-30 11 瀏覽
今日去到繁華既旺角食野,旺角好多特色小食都好齊,今次決定食下花園街附近的美食,一邊行街,一邊去睇下附近有咩美食❤️跟住我地就一間好多手作嘅食物,住宅天然健康為主題嘅餐廳食嘢,見到佢主食選擇都幾多咁啱我哋就需要食主食!又有意粉又有薄餅!啱曬我哋想食嘅嘢!呢間餐廳都係用透光玻璃符合佢嘅裝修所以都好光猛!另外裝修簡潔簡約!視覺好舒服!餐廳位置雖然唔多但係都唔會好逼!枱與枱之間嘅空間亦都足夠!今次主力叫咗一個菠菜太陽蛋芝士pizza!見到太陽蛋在混合芝士感覺已經好好食!再加上PIZZA質地係偏薄脆!非常香濃可口!之後再叫咗個虎蝦蕃茄闊條麵!蕃茄味好出眾條條闊條麵都充滿住番茄嘅新鮮味道!食落非常開胃!小食方面叫咗一個芝士薄脆雞肉,味道好特別芝士薄脆咬落去香香脆脆!再配上雞胸肉食落去口感非常滿足!最後我哋再叫咗一個焦糖蛋糕!上面嘅朝頭係呢間店嘅焦點除咗好香好食,打卡影相一流!