2019-01-09 157 瀏覽
之前食過覺得幾好食,同埋香港少見呢類型麵食,所以經過咁岩肚餓就入去啦~ 有左上次經驗好放心試新野食😆 我好鍾意個五穀漁粉😍 麵質好滑,但食到最後都唔會話好稔。鯇魚片無煮過火好滑,脆黃豆增添左口感👍🏻魚湯好好飲❤️ 男朋友係譚仔只會食清湯,佢竟然再叫螺獅粉😯 佢話好好食,充滿酸香又彈牙。encore 蛋餃,無煎到老哂,入面又足料,今次食到粒粒馬蹄有意外驚喜~ 臭豆腐好食😋 首先,佢一 d 都唔臭😂 拌埋菜甫同點汁食有少少酸辣好惹味!排骨粒炸完都充滿肉汁,食到停唔到口🤤 我地見佢寫話 like fb 加 upload 相送一碟椒鹽狼牙土豆,黎到原來係薯條🙈 但佢又講得無錯喎 🤣 識食一定係食呢種波浪🍟 見到佢話黎緊係大埔開分店,希望佢會越開越多啦~

排骨粒炸完都充滿肉汁,食到停唔到口🤤

見到佢話黎緊係大埔開分店,希望佢會越開越多啦~
  • 煎蛋餃
  • 五穀漁湯粉