2013-07-31 82 瀏覽
是晚唔係好舒服, 好似想作病咁, 所以嚟食碗粥, 希望冇咁油膩會好d啦~呢度都幾光猛, 但卡位只有幾張, 而收銀就响正入口位, 人一多D就會阻住個門口, 等人入唔到lor~~同老公一人一個粥, 再加多1碟炒麵, 個粥就唔錯, 但個麵就唔得lor~~ 豬肚肉碎粥豬肚都幾多, 可能豬肚冇味, 所以加d肉碎去吊下味, 但其實都係執料加粥, 都唔係再滾, 所以都係冇乜味, 但好在個粥底都唔錯~  炒麵又林又碎又冇味, 我食咗1啖已經唔想再食~ 黃沙豬潤粥呢個貴少少, 應該係即叫即滾, 所以要等下先有, 豬潤好大塊, 不過唔un, 而且又唔會滾到好老, 又或者生到出血水, 熟到啱啱好, 而且滾咗d味出個粥度, 好好味~

豬肚肉碎粥
炒麵 豬肚肉碎粥

炒麵
又林又碎又冇味, 我食咗1啖已經唔想再食~

2012-11-30
$29.5 (晚餐)