餐廳: 泰皇閣泰國菜館
資訊:

2019-10-03 95 瀏覽
好耐無黎泰皇閣喇!老闆,侍應仲認得我,好記性,抵讚!而且各方面質素都進步左!賣相好精緻!份量好足夠!所以泰皇閣深得我心!係九龍城泰國菜首選。同老公兩個人食,叫左三個餸。1)海鮮粉絲沙律粉絲夠軟身,索左D海鮮酸辣汁,正!材料豐富,食完呢個都有D飽2)明爐青檸盲鰽未見過D青檸片擺得咁靚!仲送埋一碗湯,足料,好香青檸味,盲鰽肉質比烏頭滑,抵食3)招牌炒飯呢個招牌炒飯,加左海鮮材料炒,唔辣,大蝦爽脆。重點係粒蕃茄仔,好有心思,無人想係食肆見到老鼠,除左呢隻,好仔細、好刀功
同老公兩個人食,叫左三個餸。
1)海鮮粉絲沙律
海鮮粉絲沙律
2)明爐青檸盲鰽
明爐青檸盲鰽

3)招牌炒飯
呢個招牌炒飯,加左海鮮材料炒,唔辣,大蝦爽脆。

海鮮粉絲沙律
明爐青檸盲鰽