2024-08-12
呢排啲天氣真係好熱☀️咁啱最近想食吓啲墨西哥菜刺激下味蕾🇲🇽發掘到呢間新開嘅墨西哥餐廳真係啱曬我口味😛主打墨西哥鐵板🤩所有既Tortilla都係自家製嘅🫓食物口味十分正宗 而且對住內街嘅感覺好開揚舒服🏜️⭐️ Vegetarian Empanadas 🥟餡餅入口非常酥脆🔥配上惹味嘅Tomatillo Salsa🍅酸中大辣嘅味道好正宗⭐️ Buffalo Wings 🍗雞翼味道好香口好惹味🌶️靈魂喺加上芝士醬🧀濃郁又鹹香嘅醬汁真係好邪惡😈⭐️ Fish Taco 🐟⭐️ Prawn Taco 🦐 ⭐️ Buffalo Beef 🐮全部Taco嘅口味道地又出色😜 全靠自家製嘅Tortilla帶麥香🌮 咁多款推薦牛肉嘅肉味特別濃🥩配上青檸汁好開胃🍋🟩⭐️ Achiote Chicken Burrito 🌯 墨西哥卷包上黑豆芝士同埋各種餡料🫘口味正宗又豐富🥹配上烤雞都唔會太乾🐔特別一讚有Sour Cream Guacamole 同番茄Salsa做配料感覺清爽又開胃🥑⭐️ Draught Beer 🍺 食咗咁多濃味嘅嘢配返啖啤酒真係爽晒🤪入口乾身中和鹹度岩岩好⭐️ Mexican Chocolate Cake 🍫朱
⭐️ Prawn Taco 🦐
⭐️ Buffalo Beef 🐮