2021-12-02
🥰前菜 好精美有特色既前菜,有雙色墨魚仔,本地水耕沙律菜拌芝麻醬,茶燻流心蛋拌墨魚子醬配厚切茄子,呢個茄子最好食,個茄子冇煮到淋哂,仲有一定口感,配個墨魚子醬食好正🙆🏻♀️🙆🏻♀️ 😍士多啤梨黑豚肉排骨 呢個有加士多啤梨醬,酸酸甜甜,估唔到係幾夾個排骨喎🥰🥰下面仲有個米通食🤣 😋溫室南瓜炒北海道帶子 呢個又係幾精緻,個南瓜裝住哈密瓜,青瓜同帶子,帶子鮮甜,配清新既青瓜好refreshing 成道菜😋😋 😜蝦球水芙蓉 個蛋好滑,蝦球口感爽口好食☺️☺️ 😚原壺秘魯人參石斛螺頭黑毛豚肉湯 呢個係一個茶壺咁上,真係幾特別個湯好鮮甜,仲有幾多料係入面😋 😛原盅燉哈密瓜螺頭黑毛豚肉湯 呢個比較清甜啲,中意飲湯真係要試下😎 😗米王有機時令鮮蔬 一碟賣相令令既菜,都幾新鮮😁 😁大紅大紫炒飯 淨係加左紫菜同汁去炒都幾好食🙂 🤤時令甜品 薑汁湯圓勁重薑味,好補既感覺芝麻湯圓好正,一咪芝麻糊流哂出黎🥰🥰🥰 想食餐精緻中菜又唔想出去同人迫呢度都係唔錯既選擇😁😁
😍士多啤梨黑豚肉排骨
😋溫室南瓜炒北海道帶子
😜蝦球水芙蓉
個蛋好滑,蝦球口感爽口好食☺️☺️
😚原壺秘魯人參石斛螺頭黑毛豚肉湯
呢個係一個茶壺咁上,真係幾特別 個湯好鮮甜,仲有幾多料係入面😋
😛原盅燉哈密瓜螺頭黑毛豚肉湯
呢個比較清甜啲,中意飲湯真係要試下😎
😗米王有機時令鮮蔬
一碟賣相令令既菜,都幾新鮮😁
😁大紅大紫炒飯
淨係加左紫菜同汁去炒都幾好食🙂
🤤時令甜品
薑汁湯圓勁重薑味,好補既感覺 芝麻湯圓好正,一咪芝麻糊流哂出黎🥰🥰🥰
想食餐精緻中菜又唔想出去同人迫呢度都係唔錯既選擇😁😁