2022-10-13 74 瀏覽
見呢間中菜啲野幾新式 別緻 又做埋酒bar 咁特別就訂左 我地行街行到好攰就早左黎happy hour 所有酒都有優惠 我地就點左白酒$58 買一送一 之後就食埋晚飯✨陳皮鬼馬咕嚕肉 $128味道酸酸甜甜 加埋啲陳皮粒都好夾👍 油炸鬼都炸到好脆👍 好味✨黑蒜蒸斑球 $128魚肉口感比較實淨 配埋啲蒜好香好味😋😋蒸斑球下面啲薯粉煙韌度啱啱好 索哂啲豉油同魚汁 👍✨金美椒低溫蟶子 $188餐廳會將個蟶子斬晒件好方便食👍 佢呢個新式嘅整法有啲黑醋有啲椒咁配搭味道好新奇好食 有創意 蟶子好爽口😋 總括黎講有色香味 賣相精緻 可以打卡得黎又好食 不過就唔算食得好飽🙈 環境方面超級舒服 個卡位個梳化坐到我可以瞓著覺🤣🤣 味道❤️❤️❤️❤️💔抵食❤️❤️❤️服務❤️❤️❤️💔環境❤️❤️❤️❤️💰晚餐人均~$270 (收+1)紫醉軒 (旺角)旺角彌敦道560號譽發廣場4樓

✨陳皮鬼馬咕嚕肉 $128

味道❤️❤️❤️❤️💔
抵食❤️❤️❤️
服務❤️❤️❤️💔
環境❤️❤️❤️❤️

💰晚餐人均~$270 (收+1)

紫醉軒 (旺角)
旺角彌敦道560號譽發廣場4樓

陳皮鬼馬咕嚕肉