餐廳: Fleur (南豐紗廠)
資訊:

2024-06-13 743 瀏覽
母親節帶媽媽去食個靚brunch我哋點咗兩杯咖啡、3個dishCharcoal latte☕️飲落少少竹炭味因為本身唔飲得牛奶所以轉咗oatmilk個味都好夾-Avo Lover🥑我哋兩個都好鍾意牛油果所以見到呢個dish毫不猶豫即刻點咗份量偏小 適合當前菜係牛油果三食:淨牛油果、配煙三文魚、配大阪燒個大阪燒煎得好香,配牛油果好好食!-Fleur Lover🌸雖然睇過好多相,但上菜時仍然被驚艷到!擺盤真係好靚,係熱辣辣嘅鬆餅,配新鮮水果、楓糖漿、堅果同cream食落好夾,唔算甜個鬆餅好鬆軟,個底仲有啲藍莓不過份量好大,兩個人食就有啲滯-Fish Lover🌟🌟🌟香煎味噌三文魚柳雖然等得有啲耐(食完個鬆餅半個鐘先到),但真係好好味!個三文魚係slow cook過再煎非常juicy,配味噌醬味道啱啱好!-📝整體覺得唔錯環境幾舒服食物質素好好 不過少貴嘢食等得有啲耐 慢工出細貨👌🏻如果唔趕時間都幾適合chill仲有好多其他菜式都想試會再去🌸🌼🌻
母親節帶媽媽去食個靚brunch

我哋兩個都好鍾意牛油果
所以見到呢個dish毫不猶豫即刻點咗
份量偏小 適合當前菜
係牛油果三食:
淨牛油果、配煙三文魚、配大阪燒
個大阪燒煎得好香,配牛油果好好食!
Avo  Lover

Fleur Lover🌸
雖然睇過好多相,但上菜時仍然被驚艷到!
食落好夾,唔算甜
個鬆餅好鬆軟,個底仲有啲藍莓
不過份量好大,兩個人食就有啲滯
Fleur  Lover

Fish Lover🌟🌟🌟
香煎味噌三文魚柳
雖然等得有啲耐(食完個鬆餅半個鐘先到),
但真係好好味!
個三文魚係slow cook過再煎
非常juicy,配味噌醬味道啱啱好!
Fish  Lover

📝