2023-08-24
返工咁累🥹🥹約朋友去食下好野黎到呢間荔枝角既日式居酒屋,真係唔錯🤩佢地仲有包廂房☺️☺️環境好舒服約一班朋友黎食,一定可以傾得舒服又暢快🤪🍚金丼。月見海膽三文魚籽拖蘿蓉一定要食佢呢個金丼呀,極精緻✨最重要係好鮮味😋😋海膽鮮香甜又滑😋拖蘿蓉很肥美,仲有鮮味濃郁粒粒光澤飽滿既三文魚籽🥹🥹撈埋佢頂上既大大粒橙紅色日本蛋黃,真係oishiiiii呀~🥗秋田煙薰蘿蔔薯仔脆脆沙律花塔樣的香滑薯蓉,搭上脆脆薯片,滿滿薯香🥔口感新奇又涼浸浸🦔海膽天婦羅紫菜配海膽一向是絕配,天婦羅脆脆版本都係第一次試,真的很~脆~香~濃 !海膽又濃又滑🥹🥹好想食多粒呀🌽黄金粟米天婦羅另一新奇料理,天婦羅既粟米🌽酥脆外殼再加爽脆粟米,幾特別既脆味😂🦐自家製雞皮蝦驚喜之作👀心諗雞皮包住既蝦有咩特別呀?仲要係menu既第一樣食物?但擺落口之後覺得佢既香味好驚艷🥹🥹調味過的雞皮燒得份外香口,微微脆,咬下去雞皮包住既蝦真係又香又彈牙🥹🥹係鮮香既味道呀🥩安格斯牛肉鰹魚湯稻庭烏冬牛肉方面就交返俾朋友仔負責😂係半生熟的牛肉片🤪 朋友表示牛牛很滑🐮試了一口稻庭烏冬,搭上鰹魚湯的香氣,口感軟滑🍥芝士鰻魚玉子卷就是有芝士,鰻魚和玉子的壽司卷🍣味
黎到呢間荔枝角既日式居酒屋,真係唔錯🤩
佢地仲有包廂房☺️☺️環境好舒服
約一班朋友黎食,一定可以傾得舒服又暢快🤪
🍚金丼。月見海膽三文魚籽拖蘿蓉
🥗秋田煙薰蘿蔔薯仔脆脆沙律
花塔樣的香滑薯蓉,搭上脆脆薯片,滿滿薯香🥔口感新奇又涼浸浸
🦔海膽天婦羅
🌽黄金粟米天婦羅
🦐自家製雞皮蝦
🥩安格斯牛肉鰹魚湯稻庭烏冬
試了一口稻庭烏冬,搭上鰹魚湯的香氣,口感軟滑
🍥芝士鰻魚玉子卷
就是有芝士,鰻魚和玉子的壽司卷🍣味道唔錯,有芝士味有鰻魚味有玉子香,正常發揮😋仲有少少青瓜絲,味道很清新!鰻魚再大舊啲就更好喇🥹🥹