2023-12-22
同朋友慶祝生日,當然要食得好d!! 朋友叫左<嚐味盛宴>, 我就試左海鮮盛宴,可以再交換試下~由前菜到甜品,每樣食材都好新鮮,配搭講究!! 環境舒服,可以慢慢傾計,慢慢品嚐~❤️先付 海膽好鮮甜好creamy既海膽湯葉杯 ▾ 肉質鮮嫩爽口既磯燒鮑魚 ▾ 酥脆外皮包住軟綿既六方芋 ▾ 微微烤香感覺融化係口入面既火炙三文魚壽司 ▾ 唔同款式件件都精緻又好味🧡刺身 吞拿魚腩 油脂融係口咁,超肥美 ▾ 牡丹蝦 好新鮮非常鮮甜 ▾ 白象拔蚌 鮮甜彈牙好驚喜 ▾ 鯜鮟鱇魚肝 質感幼滑,充滿獨特既魚肝💛龍蝦 龍蝦北海燒 龍蝦肉質鮮嫩,塗上特調醬汁又香又惹味 ▾ 龍蝦具足煮 簡單突出龍鮮既鮮甜同彈牙口感💚炸物 天婦羅 車海老 蝦肉好彈牙 ▾ 松葉蟹棒 蟹肉鮮甜 ▾ 鱧魚 魚肉好嫩滑 ▾ 全部都係薄薄一層脆漿包住炸物,食落岩岩好又唔會油膩!! 💙慢煮A4鹿兒島和牛西冷 口感超軟嫩,濃郁油脂香加牛肉香味,慢慢品嘗唔捨等食晒🩵網燒A4宮崎牛丼配溫泉蛋:燒牛肉好嫩好香,微微加埋溫泉蛋拌飯,jengrrr💜日本野菜冰見烏冬 人手製既冰見烏冬果然特別滑特別彈牙,大魚大肉之後,食返碗暖暖
💜日本野菜冰見烏冬 人手製既冰見烏冬果然特別滑特別彈牙,大魚大肉之後,食返碗暖暖既野菜烏冬,menu set 得好有心思
🩷綠茶焦糖燉蛋:綠茶味濃郁又完全有苦澀味,燉蛋好滑,質地好creamy