餐廳: CHICKEN FACTORY (慈雲山中心)
資訊:

2021-10-27 886 瀏覽
晚餐得$50 budget好,可以食到咩好西?Chicken Factory幫到你!百里香烤雞(半隻)配牛肝菌汁套餐—$48呢個餐包半隻燒雞、兩款專屬配菜、一支嘢飲因為我覺得淨食雞好似好油,加上本身好鍾意食菜,所以要咗兩份都係烤什菜本身見隻雞咁平都冇乜期望,點知一開不得了!色澤均勻,一切開啲肉汁就喺流出黎,超juicy一啲都唔乾身,好食過好多所謂嘅食炸雞專門店!配埋百里香香味,好好食,咁嘅價錢性價比上真係冇得輸!烤雜菜直頭喜出望外!啲菜加咗孜然粉落去焗,入口有好濃香口味,沖淡左本身雜菜比較掛嘅感覺。 所以食落去好惹味,直頭好似去咗食串燒咁!餐飲我揀咗冷泡茶,配埋烤雞啱啱好,可以幫手解濟。枝茶又大大支,一啲都唔孤寒!呢個餐真係好適合糧尾嗰陣食,一定食得飽又食得好
晚餐得$50 budget好,可以食到咩好西?
Chicken Factory幫到你!

百里香烤雞(半隻)配牛肝菌汁套餐—$48
烤雞牛肝菌汁配烤雜菜

呢個餐包半隻燒雞、兩款專屬配菜、一支嘢飲

本身見隻雞咁平都冇乜期望,點知一開不得了!

烤雜菜直頭喜出望外!

呢個餐真係好適合糧尾嗰陣食,一定食得飽又食得好
烤雞牛肝菌汁配烤雜菜