前排係社交平台 碌到好多人介紹這家開業近半年的餐廳,睇相感覺環境好有氣派感🤣就係咁吸引左我同男朋友book位睇下究竟有無照騙~ 😆😆踏入PARKSIDE@NINA 第一時間環觀四週,裝橫真係好有特色,特別係那個半圓天花的打卡位,像置身於教堂一樣。半圓卡座坐好有feel,燈光都做得好好。👍👍♡︎龍蝦泡沫濃湯((蒜蓉包)♡︎ $98湯的味道不錯,飲到濃郁既鮮味,湯底仲有蝦肉,蝦肉口感食都好鮮。蒜蓉包比較脆身,將個包沾滿蝦湯,味道好夾!♡︎風乾火腿蘑菇薄餅♡︎ $158𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚 一上枱嗰陣香氣四溢,名符其實帶俾我哋新鮮出爐嘅感覺。餅底厚度適中,焗得乾身香脆,熱熱地咬落去好香脆。風乾火腿帶點鹹香配上pizza餅底口味合到好處♡´・ᴗ・`♡♡︎原隻香蒜迷迭香烤雞♡︎ $198香蒜迷迭香烤雞配焗薯,烤雞薄薄一層外皮好脆,一啖皮配一啖肉咬落去好Juicy ,肉質都幾嫩滑 。sauces係一個令雞肉味道更上一層樓既位 沾上醬汁既雞肉實在太惹味了😋 ♡︎紫薯牛奶♡︎ $48紫薯牛奶顏色好夢幻,擺盤一樣好打卡able。飲落味道很質樸,飄著淡淡的紫薯甜香 。♡︎蘋果汁♡︎ $38蘋果汁一般都好難失手 正常發揮!
前排係社交平台 碌到
好多人介紹這家開業近半年的餐廳,
睇相感覺環境好有氣派感🤣
就係咁吸引左我同男朋友book位睇下究竟有無照騙~ 😆😆
踏入PARKSIDE@NINA 第一時間環觀四週,
半圓卡座坐好有feel,燈光都做得好好。👍👍
♡︎龍蝦泡沫濃湯((蒜蓉包)♡︎ $98
湯的味道不錯,飲到濃郁既鮮味,
湯底仲有蝦肉,蝦肉口感食都好鮮。
蒜蓉包比較脆身,將個包沾滿蝦湯,味道好夾!
♡︎風乾火腿蘑菇薄餅♡︎ $158
𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚 一上枱嗰陣香氣四溢,
名符其實帶俾我哋新鮮出爐嘅感覺。
餅底厚度適中,焗得乾身香脆,
熱熱地咬落去好香脆。
♡︎原隻香蒜迷迭香烤雞♡︎ $198
香蒜迷迭香烤雞配焗薯,
烤雞薄薄一層外皮好脆,
一啖皮配一啖肉咬落去好Juicy ,
♡︎紫薯牛奶♡︎ $48
紫薯牛奶顏色好夢幻,擺盤一樣好打卡able。
飲落味道很質樸,飄著淡淡的紫薯甜香 。
♡︎蘋果汁♡︎ $38
蘋果汁一般都好難失手 正常發揮!
  • 風乾火腿蘑菇薄餅