5天前 15 瀏覽
🍗之前已經好想食炸雞🔥今日我哋就決定趁住天氣涼涼地❄️一於一齊去走食炸雞😅🇰🇷餐廳佈置好清新🤩用餐係自助形式🌸睇啱落單無加一✅抵食✔️加埋環境可以比佢好高分呀💯我哋揀咗張充滿花花嘅枱🌼位置近落地玻璃🪟望住街景好開陽🏙️好開心呢🥰🦐玫瑰醬芫茜大蝦蛋包飯:呢個蛋包飯口味好特別✔️份量仲比平日食開嘅更加大份添👍滑嘟嘟嘅蛋記包住炒過嘅飯🔥加埋爽口大蝦🍤唔錯👍🦑墨汁大蝦魚籽意粉:次次食個咀都會黑黑媽😂但次次都要食😋鍾意佢鮮甜嘅味道👅今次仲有埋魚籽添🥰配意粉就啱曬喇🥳🐣炸雞拼盤:想食炸鷄好耐喇🤩今日就一次過食三個口味✔️揀咗原味、蜜糖味🍯同埋柑橘味😋即叫即做好香脆🔥三個味道都唔錯✅若果真係要揀一款🍗我哋一致都係覺得柑橘味最得我地歡心嚕🥳🧁小甘筍芝士蛋糕:細細件嘅芝士蛋糕好好味🍰芝士味濃郁🧀蛋糕上面仲有粒細細嘅小甘筍🥕可愛指數爆燈💯☕️朱古力咖啡:呢杯朱古力咖啡又香濃又幼滑👍好啱呢個天氣飲呀🥳🥛紅豆鮮奶:熱辣辣嘅紅豆抺茶鮮奶唔錯👍軟糯質感嘅紅豆🫘入口嗰陣充滿豐富層次口感😋無得彈呀🥳