2023-07-20
未開門營業已經有人排緊隊😱!喺紅磡返工嘅第2.5個月,終於食到經常經過但冇機會食到嘅蒙麵喇!次次經過都一定有條人龍,今次1:30到達,隊唔算長,但都等左起碼20分鐘以上!廢話少講,整體嚟講唔洗排隊或者只要等一陣都可以一試!可能我太期待了,食落係好食的,但未去到好驚艷啦~推介:✅特濃蕃茄薯仔湯✅蜜汁叉燒串 (呢個口感係似豬頸肉果款的肉,如果想食平時軟身叉燒可以不用試)✅香辣菜甫 (喜歡食菜甫的要叫,但個人都係鍾意滾餃的菜甫,因為佢切得好細粒haha)我叫咗以下呢個組合,可以話所有食材都好新鮮,個湯底好正,而且有超多薯仔🥔,呢碗野我可以分開兩餐食🤣! 仲叫左蒜香生炸雞翼,即叫即炸,熱辣辣,但yip得太咸了xOx!-金錢牛肚 沙嗲肥牛 芝士竹輪卷油麵特濃蕃茄薯仔湯加 香辣菜甫-
推介:
✅特濃蕃茄薯仔湯