呢間為於紅磡嘅串燒店,長期都好多人要排隊,仲坐到出店出面,好誇張。呢日夜晚專登早啲收工約朋友去試吓啦,6點半去到已經要等位,天氣仲有啲熱,想放棄,但好彩等多陣入到去,冷氣都充足😃呢到除咗有各式各樣嘅串燒外,竟然仲有蛋腸粉!?唔錯丫味道,而且份量唔少,又可以頂下飽肚,如果唔係食極串燒都唔飽🤣🤣至於串燒方面,都幾多選擇,而且唔貴,佢有啲option係一串$10 ,三串就可能平啲咁樣所以都幾抵。味道真係全部都係孜然粉,但其實都幾惹味吖哈哈哈。不過等嘅時間真係有啲耐,因為可能要慢慢燒啦。其實叫咗好多不過唔係樣樣都記得影相,但燒雞全翼真係非常好食,我平日好少食因為唔識食骨,但佢成條串起所以好易食好好食,好正每人食咗三串😊。其他串燒都唔錯,墨魚咀同飛魚籽腸都好好食🤤🤤🤤希望下次食唔好咁多人啦!
蛋炒腸粉

燒雞全翼

35 分鐘 (堂食)
蛋炒腸粉
燒雞全翼