2022-01-06 29 瀏覽
黎開黃埔行outlet想食台灣嘢🤤於是見到佢哋便當優惠組合👀👀就再一次俾佢吸引咗🥰✨ 1號套餐($45)夜市鹽酥拼盤便當配滷肉飯既然揀唔到食咩就呢個大雜燴大拼盤!台灣腸、芋頭海鮮餅、甜不辣、滷蛋!個底都係滷肉飯!大件夾抵食大大碗!一次過滿足晒掃街嘅願意呀!CP 值高✨✨ 2號套餐($55)台式蛋餅配乾拌麵👀蛋餅嘅選擇多到花多眼亂🤤於是就揀咗肉鬆蛋餅!蛋餅外皮趣卜卜,入面肉鬆咸咸地加埋蛋既甜味!!台式辣辣肉醬粗既拌麵!條條分明唔會痴埋一堆! 肉醬夠撈啱啱好🤤🤝✨ 3號套餐($65)王牌吐司配仙草芋圓🥳都有好多選擇!甜食函式兩樣都有於是就叫咗酥炸大雞扒*芥末醬*芝士吐司!🤗🥰從配埋一碗小糖水!紅豆仙草芋圓☺️✨一口鹽酥雞($36)鹽酥雞細細粒容易食!外面脆卜卜入邊唔會乾啖啖雞肉🥰夜市感覺番曬黎!🥳✨仙草大滿貫(紫薯--$48)應有盡有!你可以揀芋泥或者紫薯泥!配埋三色護院、迷你小芋圓、小布丁、紅豆同水晶!✨炭焙烏龍奶茶小芋圓(+$15)✨芝士奶蓋冬瓜茶(+$15)✨葡萄柚烏龍茶(少甜)飲品都幾大杯!迷你芋圓煙靭有咬口!芝士奶蓋超重奶香味!配埋清熱氣嘅冬瓜茶!葡萄油烏龍跟餐就唔使錢🤗!
黎開黃埔行outlet想食台灣嘢🤤
於是見到佢哋便當優惠組合👀👀
就再一次俾佢吸引咗🥰

✨ 1號套餐($45)
夜市鹽酥拼盤便當配滷肉飯
既然揀唔到食咩就呢個大雜燴大拼盤!
台灣腸、芋頭海鮮餅、甜不辣、滷蛋!
個底都係滷肉飯!大件夾抵食大大碗!
一次過滿足晒掃街嘅願意呀!CP 值高✨

✨ 2號套餐($55)
台式蛋餅配乾拌麵👀
蛋餅嘅選擇多到花多眼亂🤤

✨ 3號套餐($65)
王牌吐司配仙草芋圓🥳
從配埋一碗小糖水!紅豆仙草芋圓☺️

✨一口鹽酥雞($36)
鹽酥雞細細粒容易食!外面脆卜卜入邊唔會乾
啖啖雞肉🥰夜市感覺番曬黎!🥳

✨仙草大滿貫(紫薯--$48)

外賣自取