餐廳: 牛涮鍋
資訊:

餐廳: 牛涮鍋
資訊:

話說今次去嘅地方,真係令人眼前一亮。首輪攻擊係牛肩肉,真係超級入味,鬆軟得黎油花均勻,每一啖都係幸福感滿滿😊。我地又試咗啲小食,芝士丸真係驚喜滿分,外層脆卜卜,入口即溶,芝士味夠濃郁,令人一試難忘。最正嘅就係自助區啦,什麼都有!豐富嘅選擇等住你發掘。特別推介個豆腐,嫩滑香濃,搭埋我魔術手混出嚟嘅醬汁,絕對係口感同味道雙重享受。而且,佢哋竟然有自助雪糕,選擇幾款配料自己搞掂,朱古力豆撒上去,每一啖都冇得輸!😋不過呢,如果要我揀最掂嘅,我一定話係嗰碗豚肉。嘩,煮到啱啱好嘅豚肉,入口即化,而且肉味非常鮮美。真係食到停唔到口啊!整體嚟講,呢度嘅食物質素同環境氣氛都非常好,又有創意嘅搭配同新鮮素材。無論係情侶約會定係朋友聚餐,呢度都係一個好選擇👍。最後,記得留啲位做雪糕啊!

最正嘅就係自助區啦,什麼都有!豐富嘅選擇等住你發掘。