2022-05-19
今次第三次嚟食,仲記得上一次同兩個靚女一齊食,三次都係人請我食嘅 我真有食福🍴#有你地真好❤️ Porterhouse for two *T-Bone*已經有兩次經驗食呢一間餐廳大家留意到段片你會見到佢係真係熱辣辣用陶瓷碟上菜,個陶瓷碟燒熱,所以你嗌三成熟,慢慢食嘅時候就會變成五成熟,去到最尾會變成7成熟!大家一定order三成熟 上到枱就會係五成熟!肉汁質感度先最好Wolfgang最出名US Prime熟成牛,以28日乾式熟成方法,佢餐廳仲設置恆溫熟成室 👍🏻剛剛喺香港開業嘅時候係~呢間扒房leonardo dicapio都幫襯嘅紐約名扒房..所以因為咁 我先吸引咗去食😘個人感受-佢嘅牛肉味道唔突出但做到外脆肉嫩 肉汁豐富 平衡返★餐廳嘅裝修富有傳統嘅扒房特色#eatwellwest #hungry #delish #fresh #foods #美國菜 #foodpic #eating #eat #delicious #tasty #lunch #foodpics #yummy #foodgasm #dryagedbeef #blacksheeprestaurants #amazi
Porterhouse for two *T-Bone*
已經有兩次經驗食呢一間餐廳
Wolfgang最出名US Prime熟成牛
個人感受-佢嘅牛肉味道唔突出
但做到外脆肉嫩 肉汁豐富 平衡返★
餐廳嘅裝修富有傳統嘅扒房特色
#eatwellwest #hungry #delish #fresh #foods #美國菜 #foodpic #eating #eat #delicious #tasty #lunch #foodpics #yummy #foodgasm #dryagedbeef #blacksheeprestaurants #amazing #photooftheday #instagood #finedining #hongkongfoodie #hkfoodie #foodieblogger
✳️#糕糕食好西foodie_hk
✳️#糕糕日常