2024-12-05
-貴德宮私房素宴🍽️-日式廚師發辦🧑🍳就食得多冇諗過素菜都有廚師餐單😌每樣食物都好精緻就算平時冇食開素食既都覺得好有驚喜😍係會令人再幫襯既素食私房菜😋-如意卷千色拼盤擺盤勁有心思如意卷真係有條魚🐟形狀😌做到好似雞絲粉皮個個味!-香草百寳袋呢個百寶袋不得了係冬蔭功味配粟米腐皮😍勁惹味完全唔夠喉丫🤣-照燒釀大啡菇個菇唔係得一舊燒左既菇入面釀左d食落個味好似蟹肉咁甜既素菜🥹-芝香五穀糍粑糍粑就正常冇咩特別但佢好會麥味😉-藥膳翡翠包個藥膳味聞落好勁但個菜包食落唔會好大陣藥材味小編都食到🤣-姬松茸雪梨養生湯-椰香咖喱素呢個咖喱勁香個汁超好味入面d面筋/丸勁入味😋仲有法包可以沾咖哩汁食!-香椿花錦繡配藜麥飯呢個炒雜錦勁惹味😂佢入面有個仿蟹柳勁好味同有d脆脆地既面筋😋-馬拉盞芥蘭苖雖然佢完全冇泰式個款有肉碎蝦米但佢完全係個個味好神奇😂-甜品石榴桃粒果凍/鮮磨合桃露合桃露勁足料食到粒粒合桃😋-🌟評分:🏅🏅🏅🏅🏅📍地址: 灣仔克街6號廣生行大廈B座UG樓-#foodieluveat#foodisluveat_hk#foodieluveat_灣仔#foodieluveat_素菜#hkfoodie #foo
貴德宮私房素宴🍽️
#foodieluveat
#foodisluveat_hk
#foodieluveat_灣仔
#foodieluveat_素菜
#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #食好西 #素菜 #私房菜 #素食私房菜 #廚師發辦 #灣仔