餐廳: 素來素往
資訊:

2024-07-14 857 瀏覽
♡♡♡📍素來素往 (大角咀)大角咀博文街28-38號地下6號舖黎左呢間素食餐廳就真係打破左我對素食既觀感😂😂,之前我就真係對素食麻麻既🫡,但係原來依加有咁多款有味!味道仲要都幾好,真係同想像中有好大既出入,素食都可以食好食既😜 講真,估唔到依加既素食有咁多款式😂😂,無論前菜、主菜、甜品、冷盤都有,仲有好多唔同既款式比大家去試,有埋野飲,價錢適宜,觀察到都幾幾多男女老少去食😙~PIZZA聽聞呢度既PIZZA就比較出名🤓,所以見到佢一出爐就即刻試下,果然係名不虛傳😝😝,又真係幾好味! 而且係薄批!呢個真係我中意既野,而呢個PIZZA既TOPPING就有粟米等等..都幾好味😋~辣薯仔絲我本人就真係中意呢度既辣薯仔絲😍😍,本來以為會真係勁辣既,因為個牌果度有好多個辣椒既貼紙🤭,但係我同朋友食左呢個辣薯仔絲又覺得OK既,無想像中咁辣😆,都可以接受~而且辣薯仔絲口感好爽口,真係令我食到停唔到口~真係ENCORE左幾次🤣🤣🤣!菠菜忌廉湯菠菜忌廉湯覺得都幾出色!真係有好香既菠菜味😍😍😍,但係唔影響到忌廉湯既味道,之前都唔知菠菜同忌廉湯會係咁夾😎,以前都未飲過,估唔到會係係素食餐廳試😂~菠菜忌廉湯好滑口
♡♡♡
📍素來素往 (大角咀)
大角咀博文街28-38號地下6號舖

PIZZA

辣薯仔絲

菠菜忌廉湯
菠菜忌廉湯覺得都幾出色!真係有好香既菠菜味😍😍😍,但係唔影響到忌廉湯既味道,之前都唔知菠菜同忌廉湯會係咁夾😎,以前都未飲過,估唔到會係係素食餐廳試😂~菠菜忌廉湯好滑口,係真材實料黎,仲有有D蘑菇~令到口感更加豐富😆🤣~