2022-06-18 603 瀏覽
呢幾年素食餐廳越開越多,食素食都可以有好多選擇😆 南丫島餐廳選擇唔算多,而👧🏻覺得呢間素食可以一試❣️pizzaPizza 可以自己揀sauce 同topping,有十款可以揀,選擇都幾多,呢次就揀左蘑菇、粟米同素火腿😆 整體味道唔錯,pizza 餅底好脆👍 蘑菇同粟米嘅配搭好多汁,唔會話好dry,由於係素食嘅關係,成個pizza唔會好油膩,👧🏻個人就幾鐘意👍❣️意式焗野菜千層麵煙煙靭靭嘅千層麵入面夾住好多唔同嘅蔬菜,芝士好拉絲😆😆 千層麵配有蕃茄醬,搭埋沙律一齊食,口感同層次都幾豐富😆❣️南瓜湯呢個南瓜湯好神奇,入面唔係得南瓜,仲有薯仔碎同蘑菇碎,好好飲!睇得出廚師嘅用心👍📌服務同人情味濃厚👍👍👍👍

❣️pizza

❣️意式焗野菜千層麵