2024-06-12 5 瀏覽
同家人一齊去十下十下,一行8人,等位等左大半個鐘😑😑😑,冇計,人多ma有位入座,覺得個場比較細,比出面其他一人火鍋店細一半左右,唔怪得等咁耐🥲🥲咁店家見我地等得耐,都好好人咁主動送左2碟鮑魚比我地😝😝,唔錯👍👍湯底選擇幾多,但係麻辣既只得鴨血湯,我個人鍾意麻辣,但唔鍾意鴨血,所以我就叫其他湯😅😅食物黎到都幾新鮮,牛肉唔錯👍尤其我地可以任食生蠔😋😋😋不過可能收鋪關係,最後嗰轉生蠔唔新鮮,有陣腥味🤔🤔個場可能比較細,啲自助夾菜既料感覺款式比較小,但係都算ok 既。因為有2個小朋友喺度,我地成晚比較蹧,真係好對唔住各位食客,可能影響到佢地食野🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️

2024-05-11
母親節