2018-08-19
最近見有youtuber拍片食髒髒雞蛋仔,對依間野幾有興趣,即時睇過餐牌,食物都吸引喎! 於是就約埋4個人一齊去試下。當日星期日,大約2點前,仲係午餐時間。入面唔係好大,半個舖位都用來賣精品。嗰日冇職員招呼,同另一食客搭枱。食物款式唔多,比我之前睇嘅有出入,沒有湯粉麵,又沒有飯類🤔🤔menu只得幾款意粉,唔係掛😱😱我地叫左「水牛芝士雞蛋仔」,有拉絲的效果,淡淡芝士味另外叫了凍檸茶,熱檸茶,比一般大杯「野菌黑松露蝴蝶粉」,意粉有嚼頭,不會太淋身。係好食嘅,但好細份量,肚餓的話實唔夠飽。「煙三文魚班迪蛋迷你牛角包」,本人不是牛角包愛好者,所以我只是切開流心蛋和煙三文魚吃。由於,個牛角包真的超迷你,只有一隻手指長,真係可以一啖擺落口。(相片影出來,似手掌咁大)流心蛋一切開就湧出來,但整體味道沒有特別。總括而言,我覺得這間餐廳食物份量頗少,價錢偏貴,cp值低了一點,應該唔會有下次。
我地叫左「水牛芝士雞蛋仔」,有拉絲的效果,淡淡芝士味
另外叫了凍檸茶,熱檸茶,比一般大杯