2018-07-30
之前一直都幫襯北角分店,所以一知道係大角咀開左,就即刻約男朋友去會一會佢!係facebook見到新張期內有88折,又有坐的士去憑單有黃金薯條送,更加覺得好抵。(其實無折扣都覺得性價比高既!)之後就係facebook同佢訂位,店主可能知我係之前北角既fans就好主動咁送左客黃金薯條俾我的確喜岀望外既!訂左星期五8:45,但OT收晏左,最後9點先入座,原來9:15 last order, 收10點既!(如果可以收晏小小就好,尤其星期五會想慢慢食happy Friday! 猶幸佢上菜都好快1. 櫻花蝦pizza係每次必點既野一路都偏愛食薄脆批,上面舖滿櫻花蝦,今日因爲試左其他新野,所以打包左4件聽日做早餐,但翻叮之後竟然都仲係好好味。櫻花蝦量夠多,如果再多d茄汁底既酸香會更醒胃。2. 前菜叫左個和牛粒飯,竟然送左一個好有心機既前菜set, 有炸紫薯餅,沙律,好爽口似魚子既蛋?有木槺布甸 (有d失色,因為太creamy),仲有個三文魚既包,味道不俗。有heart既前菜配搭3. 月見汁和牛粒飯本身見到個價錢,仲覺得好似有d貴,但原來又有前菜,而且個汁既味道同d牛粒就值回票價。因為本身我麻麻地中意
1. 櫻花蝦pizza係每次必點既野
2. 前菜
3. 月見汁和牛粒飯
本身見到個價錢,仲覺得好似有d貴,但原來又有前菜,而且個汁既味道同d牛粒就值回票價。因為本身我麻麻地中意食飯,但呢個飯我係忍晤住食完再食。牛肉晤係岀面拿到好淋個d,係有牛味,而且晤會好多肥脂肪。飯粒吸曬d汁好入味!係好味既!!! 下次會再encore~
4. 黃金炸薯條
反而今次有d失望,太咸,無乜咸蛋香味。而且晤夠脆。希望下次有進步啦😬
新店開張之後,menu都加左好多新既菜式,期待下回再試其他新野
不過如果營業時間可以開晏小小就更加好。