餐廳: UniQue
資訊:

餐廳: UniQue
資訊:

2019-06-28 7363 瀏覽
總想找個遠離塵囂的地點,有山有水自自在在的午餐;總認為半自助餐是抵食及享受的,只有可以慢食又源源不絕;因此總想找機會來這裡。地點上實在實在是遠遠遠,超遠,以為車站附近,點知落車後仍要步行10分鐘.重要上山,好疑域地跟著地圖指示,最後終於找到了。好在係食半自助餐,不然直頭嘥時間!半自助可點或不點主餐,我沒有點,因為自助部分已經夠多。超多菜,冷或熱盤嘅菜好多,有麵包,中或西湯,甜品,飲品及點心,日式冷麵。$98有這以上內容算係咁。重要冇收加上。講返食物,好好食又唔係,試咗南瓜湯,好稀。小籠包,質感及味道唔好,沙律菜賣相唔太新鮮,甜品嘅朱古力蛋糕無味。好食嘅有迷你三文魚撻,煙勲魚,燒賣及我諗係chip ahoy 曲奇,日式冷麵都好呀!欣賞熟葷菜係湯煮,唔油。環境一流,面對大海,樓底又高!服務都好!
環境一流,面對大海,樓底又高!服務都好!

2019-06-28