2021-03-28
成日都見到好多人排呢一間餐廳,而且我係一個好鍾意食沾麵嘅人,所以好想試好耐!!今日專登早啲出去食晚餐,估唔到未到六點餐廳已經差唔多滿哂人,犀利!我哋叫咗兩款沾麵,大家一齊share食,是賭兩款後味,開心🥳極上芝士蟹皇沾麵(普通180g)$148沾麵嘅湯底用石頭鍋,見到佢真係好熱好滾,大家要小心啲唔好掂到!湯底加入左叉燒粒同埋海膽,海膽味道鮮甜👍蟹皇有一層芝士,撈埋啲蟹皇一齊食好惹味😊蟹皇味道美味可口,另外仲有蟹子添啊,like it!!! 仲可以加入去沾麵食,令沾麵嘅味道昇華。前面放入石頭鍋嘅湯底,有濃濃嘅芝士香味,啱晒鍾意食芝士味嘅我❤️元祖龍蝦🦞沾麵(普通180g)$99我覺得呢款沾麵好抵食,首先湯底既龍蝦好多,其次個湯好重龍蝦香味。沾麵彈牙,份量都幾多下!叉燒都有好多舊,我地食到好飽🤣最後加d 木魚湯,仲可以飲埋d 湯底。餐廳好細心,會提供一包紙巾,幾能照顧食客所需👍👍今日食得滿足haha
極上芝士蟹皇沾麵(普通180g)$148
蟹皇有一層芝士,撈埋啲蟹皇一齊食好惹味😊
元祖龍蝦🦞沾麵(普通180g)$99