2014-06-04
1984 瀏覽
其實想黎好耐架啦,因為有幾次經過都好似幾多人等位,最終都放棄左。今日的起心干,終於黎左!今日竟然唔太多人等喎!台湾美女店員比左拎張飛仔我,仲送左個綠豆冰棒比我地食,叫我地食住等囉!~~~有驚喜╭(╯ε╰)╮等左唔夠5分鐘就入得啦!坐底比左個餐牌我地自己畫底要食咩,就拎埋個餐牌出去排隊點餐啦,即時比晒錢,佢就再比個號碼牌你坐底等嘢食黎啦!~~~嘢食都係5至10分鐘内黎晒!我叫左個滷肉飯,一隻滷蛋同一杯酸梅汁!同事仔就叫左個炸醬面!我個飯都如果女仔食都ok, 男仔就可能唔夠食啦! 啲肉嘅味道都幾好,幾夠味,滷蛋就硬左小小,不過味道都還好啦!想提下個酸梅汁,以為係成杯深啡色個種,點知一黎到成杯好似清水咁,入面有粒酸梅架,飲落酸酸甜甜幾正!下次黎要食便當,睇到人食好似幾好!!
台湾美女店員比左拎張飛仔我,仲送左個綠豆冰棒比我地食,叫我地食住等囉!~~~有驚喜╭(╯ε╰)╮ 等左唔夠5分鐘就入得啦!坐底比左個餐牌我地自己畫底要食咩,就拎埋個餐牌出去排隊點餐啦,即時比晒錢,佢就再比個號碼牌你坐底等嘢食黎啦!~~~ 嘢食都係5至10分鐘内黎晒!我叫左個滷肉飯,一隻滷蛋同一杯酸梅汁!同事仔就叫左個炸醬面!我個飯都如果女仔食都ok, 男仔就可能唔夠食啦! 啲肉嘅味道都幾好,幾夠味,滷蛋就硬左小小,不過味道都還好啦! 想提下個酸梅汁,以為係成杯深啡色個種,點知一黎到成杯好似清水咁,入面有粒酸梅架,飲落酸酸甜甜幾正!下次黎要食便當,睇到人食好似幾好!!