2024-12-30
一開始盤肉嚟都靚 啲牛都好食 雞都好嫩滑第二轉嚟既肉就無第一轉咁好了 然後個牛油帶子 我真係無野好講我從來未食過一間燒肉既牛油帶子係咁既樣係咩玩法另外加左30蚊有飲品甜品 得三款茶包 幾款咖啡 4款汽水 飲品唔吸引 甜品都唔好食然後算 想食其他 發覺佢qr code入面個menu同出面大餐牌包既野唔同有一堆野賣晒 都合理既但有一埋野直程係搵唔到 (例如清酒煮蜆、枝豆等)問番職員 職員話餐牌未更新我地問係出面餐牌無更新定qr code個餐牌無更新佢地話qr個餐牌無 都無得叫然後再問出面其他職員 佢地話出面menu係唔岩既 我地:咁你唔提供唔係應該遮左佢/刪左佢?佢: 我地都有同老細講過 但老細不為所動下?咩話? 你寫出嚟有既野都最後係完全無架喎 同呃人係無分別後來我地話會投訴去到就嚟食完既時候 有個唔知係老細/高層既女仔過嚟問我地係唔係想食清酒煮蜆 即刻整比我地話因為有啲野食要等師傅番工先有 以家師傅岩岩番工 所以就可以叫呢個解釋十分牽強 亦同其他員工講既野有出入你menu話要包既野 你一開門就應該要包到而唔會係師傅番工先會有 如果無都應該係qr code餐牌都有呢樣野 最多寫埋賣晒你q
第二轉嚟既肉就無第一轉咁好了
然後個牛油帶子 我真係無野好講
我從來未食過一間燒肉既牛油帶子係咁既樣
係咩玩法
然後算 想食其他
發覺佢qr code入面個menu同出面大餐牌包既野唔同
有一堆野賣晒 都合理既
但有一埋野直程係搵唔到 (例如清酒煮蜆、枝豆等)
問番職員 職員話餐牌未更新
我地問
係出面餐牌無更新定qr code個餐牌無更新
佢地話qr個餐牌無 都無得叫
然後再問出面其他職員 佢地話出面menu係唔岩既
我地:咁你唔提供唔係應該遮左佢/刪左佢?
佢: 我地都有同老細講過 但老細不為所動
下?咩話? 你寫出嚟有既野