2023-08-19
其實系見到蛇王芬同埋蔡瀾個名眯試下嘍。服務- 排隊得我地兩個,等左五分鐘都無客人走眯再問,原來有位,其實入去系有一張空的兩人檯同一張四人檯。- 有你無你就隊壺茶落來,其實我系叫咖啡,點解要無端端比多比杯茶錢,另外又要加一服務費。- 網上話3點半到5點半休息,但睇到315開始差不多所有夥計已經開定餐系頭先張4人檯,嘻嘻哈哈系度食其他鋪頭的食物,有兩個客人入來都懶理,到我地埋單門口外面亦無寫系休息時間。- 吾知道系眯個廚房系另一個鋪頭準備,見到所有”無蓋的”送餐食物都系由鋪頭”外”另一個地方,經過好多人的商場走廊和洗手間走廊出口,再送入來餐廳,都幾擔心中間的衛生受影響。金牌咖啡($26)1分- 1分鍾吾使就到,但睇到無煙,飲落亦吾夠熱。- 吾夠咖啡香味,好甜好稀好似水咁。潤腸鹹水角($39)3分- 一塊凍的潤腸放系黑色的鹹水角上面,- 鹹水角系熱辣辣,脆得來又吾會黐口,涵料吾系平時鹹水角一樣,還似有潤腸等,幾好食。生炒糯米飯($59)3分- 炒得幾乾一粒粒,但比較多油- 吾夠臘味比較齋
其實系見到蛇王芬同埋蔡瀾個名眯試下嘍。
金牌咖啡($26)1分
- 1分鍾吾使就到,但睇到無煙,飲落亦吾夠熱。
- 吾夠咖啡香味,好甜好稀好似水咁。
潤腸鹹水角($39)3分
- 一塊凍的潤腸放系黑色的鹹水角上面,
生炒糯米飯($59)3分
- 炒得幾乾一粒粒,但比較多油
- 吾夠臘味比較齋