2018-08-29 430 瀏覽
香港人講得經典, 不離腿通餐包熱飲! 無錯, 今次講講忠記.忠記一餐兩制, 假日貴2蚊, 埋單早餐34.有乜?彷鮑C腿通;'嘉頓'小餐包1個;自選兩款餸;例牌熱飲料成份餐夠骨子, 通粉有條生菜配, 食落清新. 不過佢應該唔係金寶湯底味, 中意百利既朋友就要留意.另外, 以個人口味講, 小弟中意嘉頓餐飽多於人手制麵包(好似百利), 因為中意飽質穩定, 唔會日日有出入; 還有, 嘉頓面包較輕身, 唔會有黏口感. 當然要做到咁, 就一定落唔少乳化劑, 咁就各人自己取捨了.不過火腿和湯底唔夠百利,  另有鹹餸配, 成個餐假日計34唔貴, 百利35堂食份量同佢差唔多, 但座得C服過百利, 呢點亦係我考慮之列. 而熱飲忠記一向靠得住所以總的黎講,  呢個早餐係好滿意
忠記一餐兩制, 假日貴2蚊, 埋單早餐34.
有乜?

彷鮑C腿通;
'嘉頓'小餐包1個;
自選兩款餸;
例牌熱飲料

所以總的黎講,  呢個早餐係好滿意
彷鮑c腿通
2018-08-26
5 分鐘 (堂食)
$34 (早餐)
彷鮑c腿通
  • 經典早餐