2022-01-26
幾年前食過一次,印象中冇咩特別,所以一直都冇再幫襯😹今次同朋友們突然間好想試吓唔同嘅扒房,所以決定再食一次!餐廳環境好闊落,坐得好舒服,而且服務質素都唔錯,整體體驗幾好☺️"𝐖 𝐂𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞 𝐒𝐞𝐭 𝐌𝐞𝐧𝐮" $𝟏𝟏𝟖𝟖 𝐩𝐞𝐫 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧叫呢個𝘀𝗲𝘁幾好,就咁睇個𝗺𝗲𝗻𝘂都覺得好豐富,咩嘢都有啲,唔洗煩🤪食完超飽肚,我哋仲有食淨打包返屋企😹ღ 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐃☺︎︎ 𝐅𝐑𝐄𝐒𝐇𝐋𝐘 𝐁𝐀𝐊𝐄𝐃 𝐎𝐍𝐈𝐎𝐍 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐃 & 𝐁𝐀𝐆𝐔𝐄𝐓𝐓𝐄麵包上到枱仲暖暖地,忍唔住係咁添,未食主菜已經食飽晒😹ღ 𝐀𝐏𝐏𝐄𝐓𝐈𝐙𝐄𝐑☺︎︎ 𝐓𝐔𝐍𝐀 𝐓𝐀𝐑𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐈 𝐉𝐔𝐌𝐁𝐎 𝐒𝐇𝐑𝐈𝐌𝐏 𝐂𝐎𝐂𝐊𝐓𝐀𝐈𝐋略嫌吞拿魚唔新鮮,食落有一浸腥味🥴☺︎︎ 𝐁𝐄𝐕𝐄𝐑𝐋𝐘 𝐇𝐈𝐋𝐋𝐒 𝐂𝐇𝐎𝐏𝐏𝐄𝐃 𝐒𝐀𝐋𝐀𝐃 正常沙律菜,冇咩特別🤣☺︎︎ 𝐒𝐈𝐙𝐙𝐋𝐈𝐍𝐆 𝐂𝐀𝐍𝐀𝐃𝐈𝐀𝐍 𝐁𝐀𝐂𝐎𝐍成餐飯最大驚喜一定係呢一整條𝗯𝗮𝗰𝗼𝗻🥓好香好厚肉好好食!ღ 𝐌𝐀𝐈𝐍☺︎︎ 𝐃𝐑𝐘 𝐀𝐆𝐄𝐃 𝐏𝐎𝐑𝐓𝐄𝐑-𝐇𝐎𝐔𝐒𝐄 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐊 (𝐏𝐞𝐫 𝟒𝟎𝟎𝐠) 𝐔.𝐒.𝐃.𝐀 𝐏𝐑𝐈𝐌𝐄 𝐁𝐋𝐀𝐂𝐊 𝐀𝐍𝐆𝐔𝐒☺︎︎ 𝐃𝐑𝐘 𝐀𝐆𝐄𝐃 𝐏𝐎𝐑𝐓𝐄𝐑-𝐇𝐎𝐔𝐒
ღ 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐃
麵包上到枱仲暖暖地,忍唔住係咁添,未食主菜已經食飽晒😹
ღ 𝐀𝐏𝐏𝐄𝐓𝐈𝐙𝐄𝐑
略嫌吞拿魚唔新鮮,食落有一浸腥味🥴
正常沙律菜,冇咩特別🤣
☺︎︎ 𝐒𝐈𝐙𝐙𝐋𝐈𝐍𝐆 𝐂𝐀𝐍𝐀𝐃𝐈𝐀𝐍 𝐁𝐀𝐂𝐎𝐍
成餐飯最大驚喜一定係呢一整條𝗯𝗮𝗰𝗼𝗻🥓好香好厚肉好好食!
ღ 𝐌𝐀𝐈𝐍
𝐔.𝐒.𝐃.𝐀 𝐏𝐑𝐈𝐌𝐄 𝐁𝐋𝐀𝐂𝐊 𝐀𝐍𝐆𝐔𝐒
☺︎︎ 𝐃𝐑𝐘 𝐀𝐆𝐄𝐃 𝐏𝐎𝐑𝐓𝐄𝐑-𝐇𝐎𝐔𝐒𝐄 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐊 (𝟗𝟎𝟎 𝐠)
& 𝐑𝐈𝐁-𝐄𝐘𝐄 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐊 (𝟕𝟎𝟎 𝐠)
𝗣𝗼𝗿𝘁𝗲𝗿-𝗛𝗼𝘂𝘀𝗲同𝗥𝗶𝗯-𝗘𝘆𝗲都叫咗𝗺𝗲𝗱𝗶𝘂𝗺 𝗿𝗮𝗿𝗲,生熟程度剛好👍🏻𝗗𝗿𝘆 𝗔𝗴𝗲𝗱真係有一種獨特嘅香味,但食落口感唔係韌但就係冇想像中嘅軟腍,整體不過不失。勝在份量真係好大份🙊
ღ 𝐒𝐈𝐃𝐄
☺︎︎ 𝐌𝐀𝐒𝐇𝐄𝐃 𝐏𝐎𝐓𝐀𝐓𝐎𝐄𝐒 & 𝐂𝐑𝐄𝐀𝐌𝐄𝐃 𝐒𝐏𝐈𝐍𝐀𝐂𝐇
☺︎︎ 𝐋𝐎𝐁𝐒𝐓𝐄𝐑 𝐌𝐀𝐂 𝐍' 𝐂𝐇𝐄𝐄𝐒𝐄
☺︎︎ 𝐒𝐋𝐈𝐂𝐄𝐃 𝐁𝐄𝐄𝐅𝐒𝐓𝐄𝐀𝐊 & 𝐓𝐎𝐌𝐀𝐓𝐎 𝐎𝐍𝐈𝐎𝐍
☺︎︎ 𝐒𝐀𝐔𝐓𝐄𝐄́𝐃 𝐌𝐔𝐒𝐇𝐑𝐎𝐎𝐌
☺︎︎ 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐊 𝐅𝐑𝐈𝐄𝐒
☺︎︎ 𝐆𝐑𝐈𝐋𝐋𝐄𝐃 𝐎𝐑 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌𝐄𝐃 𝐀𝐒𝐏𝐀𝐑𝐀𝐆𝐔𝐒
𝗦𝗶𝗱𝗲𝘀整體都唔錯,特別喜歡薯條,薯仔味好香好重。同埋𝗠𝗮𝗰 𝗡’ 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲都唔錯,但加埋牛扒食會有少少膩,都係多啲人𝘀𝗵𝗮𝗿𝗲好啲!
ღ 𝐃𝐄𝐒𝐒𝐄𝐑𝐓
☺︎︎ 𝐓𝐈𝐑𝐀𝐌𝐈𝐒𝐔
☺︎︎ 𝐂𝐇𝐄𝐄𝐒𝐄𝐂𝐀𝐊𝐄
蛋糕質素普通,略嫌𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂咖啡味唔夠香重。
𝗪𝗼𝗹𝗳𝗴𝗮𝗻𝗴’𝘀 𝗦𝘁𝗲𝗮𝗸𝗵𝗼𝘂𝘀𝗲 𝗛𝗼𝗻𝗴 𝗞𝗼𝗻𝗴
✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟳/𝟭𝟬
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳/𝟭𝟬
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ᴍᴀʏʙᴇ