(非會員)
2008年12月13日 天氣晴 夜晚7點及 經朋友介紹 同及個同事收工一齊落到黎紅磡一間開佐就黎兩個及月日式料理店 叫做《港樂亭》個鋪名叫起上黎都叫順口 咁入到去哇 差D要等位 可能因為今日星期6噶 基本個場暴佐啦 咁我地就開始坐低啦 整個環境都算唔錯 就係出面太吵啦.如果可以靜多就少少就好啦!話曬日本也 環境一定要靜,門口裝翻個趟門,應該就舒服好多啦,PS:個人意見純屬參考(*^__^*) 嘻嘻……。。。。。。。。。咁我地準備開始點菜,留意有塊黑板上面有廚師推介有個叫咩雞皮五合醋,聽個名都覺的好新鮮,又有個三魚皮,我本人都比較中意食三文魚,咁我地就點做個雞皮五合醋同埋三文魚皮試下味羅.咁我陸陸續續點做好多菜.大約等等佐20分鐘到就開始有菜上啦 先上菜有燒冬菇 燒豆腐 燒茄子 都係D素食為主個食品,咁E度有個叫菜醬 點素食味道一流.一個字正啊,咁開始又有其他燒物上,總體黎講E度食物都算滿意啦?如果料理方面多D也就好了.可以考慮加D定食,小食等等,因為串燒唔係人人都中意食,加多D其他噶新元素,配搭多D菜式,可能會比較好-.-今日總算黎講大致滿意啦
今日總算黎講大致滿意啦
  • 燒牛仔骨 燒虎蝦