2021-04-22 352 瀏覽
🏝綠洲蛋糕🏝推介指數 ❤️❤️❤️❤️🤍已經由唔知幾時開始習慣咗買外賣嘅生活,就算唔洗買正餐,都要買啲嘢返屋企做下外賣仔!最初認識Beans 係因為聯乘謝哂皮嘅散水餅,麻甩謝哂皮啲漫畫係好好笑㗎!食過堂食同外賣,今次就買Beans homemade 蛋糕!🧀Cheese檸檬芝士Mousse 焗美式芝士蛋糕,淡淡檸檬味,感覺清新,食完無罪疚感!🍫 Lindt Chocolate Mousse用上瑞士蓮70%黑朱古力慕絲,配上瑞士蓮朱古力榛子同朱古力榛子餅嘅朱古力蛋糕,濃厚朱古力味又唔會太甜太膩,甜度適中,滿足。.··餐廳:荳子 (馬鞍山廣場) (馬鞍山)地址:馬鞍山西沙路608號馬鞍山廣場3樓337號舖
🏝綠洲蛋糕🏝
推介指數 ❤️❤️❤️❤️🤍

Lindt Chocolate Mousse  and  Cheese

🧀Cheese
Cheese

🍫 Lindt Chocolate Mousse
Lindt Chocolate Mousse

餐廳:荳子 (馬鞍山廣場) (馬鞍山)
地址:馬鞍山西沙路608號馬鞍山廣場3樓337號舖
外賣自取